torsdag 6 oktober 2011

En vanlig morgon

Här åker ungarna med bussen till skolan. Klockan är 07.40 och de kommer inte hem förrän kl 17.00 igen. Idag har de pizza (sonen) och indisk mat (dottern) i sina mat-termosar.
Ungarnas skolbuss.
Buzz och jag vinkar av bussen och går vår morgonpromenad. Idag fick han på sig ett täcke för att han skulle slippa vara så frusen, men han stannar surigt efter en stund. Det betyder att något är fel. Jag gissar att det är täcket och tar av det. Och vips, en glad och nöjd hund igen.
Buzz med morgonljus i ögonen.
Här går Buzz i förväg och kollar in läget.
Buzz på morgonpromenad.
Vid den gamla vanliga utkikspunkten tar jag dagens Frankfurtfoto. Idag är det intressant ljus!
Frankfurt den 6 oktober 2011 kl 07.55.
Vi passerar äppelodlingarna som ser helt fantastiska ut i morgonljuset.
Som en tunnel.
Vackra äppelträd i morgonljus.
Sedan gick vi förbi tidningsbudet och handlade en morgontidning. Nu sitter jag med en kopp (svenskt!) kaffe och njuter framför datorn. Senare ska jag åka iväg och fixa naglarna. Jag undrar just vad vi ska hitta på för kul dekoration idag? Återkommer om detta. :-)

3 kommentarer:

 1. Jättefin Frankfurtbild

  SvaraRadera
 2. Hä hä,Hhumlehunden är likadan när vintertröjan åker på. Vägrar gå, eller går och ser väldigt lidande ut.
  Men när det är riktigt blött/kallt/snöigt och vi lullar ut i skogen utan täcke på, så ser det ännu värre ut, då bara går hon och skakar. Hopplös att förstå sig på den där Humlan. Eller också är hon en soffhund kanske, när vädret är som värst :)

  SvaraRadera
 3. Buzz accepterar kläder när det är FÖR kallt att vara naken. Men idag gjorde jag bort mig, för det var inte så kallt som det såg ut. :-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)