tisdag 25 oktober 2011

Jäkla skit

I morse glömde jag att ta med min ständiga följeslagare - kameran - på morgonpromenaden. Och vad inträffar då??? Jo, Frankfurtutsikten är helt makalös! Med rosa-strimmig himmel och helt fantastiska färger står jag där på min utkikspunkt och känner i fickan. Ingen kamera... Skit också.

Idag måste jag göra ett snabbt besök på MediaMarkt för att byta en grej vi köpte fel igår. "Grejen" är till för att vi ska slippa dra nätverkskabeln genom tre våningar i huset och ha den dinglande mellan våningarna. Men vi köpte tydligen fel. Suck. Undrar om det går att byta? Maken hann öppna förpackningen och påbörja monteringen innan han upptäckte felet. Ja, ja. Jag får väl åka dit och lyfta lite på kjolen. Om de inte imponeras av vad som finns där under, kan man ju alltid hoppas att de svimmar eller åtminstone chockas så svårt att jag får byta ändå.

Ikväll kommer det besök från Sverige till oss. En gammal studiekamrat från universitetstiden dyker upp och stannar över natten. Detta betyder extrajobb för mig. Måste bädda rent, dammsuga, plocka undan skit och laga något ätbart ikväll. Tjo vad inspirerad jag blir. Får nog muta mig själv med lite julporslin jag sett på Main Taunus Zentrum. Eller inte. Själva besöket och personen ser jag dock jättemycket fram emot att träffa!

5 kommentarer:

 1. Även här hade vi rosa moln på himlen, helt underbart vackert. Men det var medan jag skjutsade iväg sonen och när jag kom hem var allt det fina redan borta...
  Missade även ett par rådjur - eftersom jag lämnade Mr. Canon hemma idag. Typiskt.
  Lycka till med Mediamarkt. Jag tror att du inte behöver lyfta på kjolen - det räcker nog med att visa kvittot... ;-)

  SvaraRadera
 2. Ha ha!
  Funkar kort-kort och urringat på bilbesiktningen borde det ju funka på mediamarkt också? ;-)

  SvaraRadera
 3. Hade tur o fick byta en badrumsmöbel från ikea trots att kartongen var bruten och prylarna halvt uppackade =)

  SvaraRadera
 4. Du måste berätta hur det gick! Hur mycket ben måste du visa för att få igenom bytet?

  SvaraRadera
 5. Hade jag lyft på kjolen hade de bara sett randiga strumpor..(byxor)...:) Tur det kanske, för det som finns under strumporna vill nog ingen se, ...inte jag själv heller...hihi

  Hoppas det löste sig med sladdarna, och ha det härligt med vännen på besök...:):)

  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)