tisdag 20 december 2011

Första snödagen!

I morse när vi vaknade hade den första (riktiga) snön kommit. Eftersom maken jobbar fick jag den äran att skotta uppfart och trottoar. De är ganska petiga med att man ska skotta trottoaren utanför huset och min gamla granne hade redan dragit en repa även utanför vårt hus. Han tyckte väl att vi var för långsamma...
Nyskottat.
Jag var inte ute och skottade förrän vid halv tio-tiden. Efter en god frukost gick jag och dottern en långrunda med hunden. Till min stora glädje blommade han verkligen ut under vår promenad. Han jagade snöbollar som vi kastade, plöjde med nosen i snön och letade efter hundgodis och små möss. Och han spang - även i den djupa snön!
Buzz i goretexoverall.
En glad och lycklig Buzz!
De tidigare vintrarna har han undvikit snön i den mån det gått. Vandrat mitt i vägen, i hjulspår osv. Men idag var han som en helt vanlig hund. Häftigt!
Buzz har precis fattat att snö är kul. Här spejar han efter en snöboll som bara försvann...

7 kommentarer:

 1. Hi hi! Vilken sötnos. Har ni haft gore-tex-overallen innan? Eller är det därför han gillar snön mer nu? Eller kanske bara behövde lite tid? :-)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vi har faktiskt haft goretexoverallen alla vintrar. Men det var stor skillnad den första vintern. Från väst till vindtät overall. Då var han också glad. Men nu är han ännu gladare. Det kan vara för att han mår bättre än på ett tag. Han har ju fått antibiotika mot en förmodad infektion i tarmen. Det är typiskt. Man kan inte fråga varken hundar eller små barn. Men man har en magkänsla liksom.

  SvaraRadera
 4. Tog bort Britt Marie och Rudis inlägg då det innehöll en mailadress. Inga elakheter eller så alltså! :-)

  SvaraRadera
 5. Det är så roligt att få följa Buzzs utveckling - han verkar bara bli gladare och gladare!

  SvaraRadera
 6. Fattar inte att NI har snö!? Här är det +5 och påskliljorna har kommit upp!? Kvällskram

  SvaraRadera
 7. Vilka jättehärliga bilder på Buzz.
  Kram Dunnel

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)