söndag 17 januari 2010

Söndagskväll

Sonen kom hem från alperna i fredagskväll. Mycket trött - men LYCKLIG. Han är numera ooootroligt duktig på skidåkning (om han får säga det själv). Troligen ÄR han duktig också, för han har mycket god självkännedom, även om den inte alltid är så klädsam ;-).

Igår tog vi det ganska lugnt. Såsade mest hela dagen och såg ett antal filmer på kvällen.

Idag har vi varit på upptäcksfärd igen. Vi har varit på ett bilmuseeum och ett militärmuseum inne i Bryssel. Sonen och mannen var väl de som var mest intresserade. Jag tyckte bilmuseet var okej, men när det blev dags för militärmuseet då tyckte jag att det blev lite för mycket... Sedan bar det av till hundstallet Animaux en Peril. Dottern ville absolut åka dit och titta på alla hundar. Vi hittade en alldeles bedårande tik, en grayhoundkorsning, i samma storlek som Buzz. Hon var så kelen och kontaktsökande att man nästan blev gråtfärdig. Hon verkade helt fantastisk och jag hoppas att hon får ett nytt hem snart! Sedan hade vi på webben sett bilder på en cockerspanniel/shar pei korsning, men den fanns inte kvar. Hade varit spännande att få se den i verkligheten.Antagligen var det fler än vi som tyckte att hunden så annorlunda ut. Inte för att vi ska ha någon ny hund (än så länge...) men det är spännande att titta. Bilderna är hämtade från Animaux en Peril webbsida.

Buzz har haft en bra helg också. Både igår och idag har maken sprungit med honom. Han är så jätteglad efteråt, men fortfarande springer han och gömmer sig när han fattar att han måste ut. Knasiga hund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)