Idag städade jag och sonen skafferiet. Detta resulterade i en sopsäck á 60 liter fylld med gammal mat. Resultatet blev ett rent och hyggligt iordningställt skafferi. Men herre jösses vad dåligt samvete jag får över sopsäcken... Jag skyller gärna på det supersmala (40 cm) och superdjupa (60 cm) skafferiskåpet som gör det stört omöjligt att hålla ordning på innehållet. Men någonstans har man väl ett eget ansvar också antar jag. Jag ska försöka bättra mig redan den här veckan. Med anledning av den mat jag hittade i skafferiet (och som fick stanna kvar) blir huvudingredienserna vid måltiderna denna vecka:
- nudlar
- linser
- pasta
- tonfisk
- maränger
- krossade tomater
- tacomix
Blir spännande att se vad man kan göra av detta.
Blir marängerna över kan jag ta dom ;-)
SvaraRaderaNu är tonfisken slut. Och en öppnad pastapåse. Blev tonfisksallad. Häpp!
SvaraRadera