tisdag 24 augusti 2010

Ny lyxmiddag

Min dotter har snöat in på att laga mat, vilket är väldigt trevligt för de övriga familjen. Ikväll stängde hon in sig i köket och 1,5 timme senare bjöd hon på en trerätters middag. En tisdagskväll! Till förrätt serverade hon bruchetta (hon har gjort dem tidigare och de är helt sanslöst goda!), till varmrätt ugnsbakade potatisklyftor täckta med mozarella, cheddarost, bacon, vårlök och paprikakrydda och efterrätten var chokladfondue med frukt. Låter det gott? Det var det! Jag ser att min snart (nästa vecka) 12-åriga dotter har en supertalang. Hoppas att intresset sitter i - länge! Då slipper jag laga min torftiga mat varje kväll... Trenden är i alla fall positiv. Till helgen vill sonen också laga mat, så på lördag kväll är det han som står för matlagningen. Man tackar! :-)

4 kommentarer:

 1. Dräglar...själv går man på svältkur nu.

  SvaraRadera
 2. Det låter underbart gott!:)
  Tänk vad härligt när barnen fixar till kalasrätter, så det vattnas i munnen....:)
  Lite avis, men maken brukar överraska med lite gott ibland,tror jag få be honom testa denna rätten du beskriver!:)Smaskens:)
  KRAM Cia:)

  SvaraRadera
 3. o herrejösses! det lät himmelskt!!
  jag blev överlycklig när min son kom hem i går från skolan o sa att han skulle börja hemkunskap:)) äntligen ska jag ha användning de luxe av honom:))) fniss

  kramen!

  SvaraRadera
 4. jagärinteavundsjukjagärinteavundsjukjagärinteavundsjukjagärinteavundsjukjagärinteavundsjuk

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)