torsdag 12 augusti 2010

Sommarhus, jobb och chihuahua

Ja, något sommarhus (permanenthus) blir det nog inte denna gång. Visserligen var huset precis så fantastiskt som det såg ut på bloggen och det låg precis så fint och nära havet som det påstogs. Föräldrarna var eld och lågor - och vi med. Men någonstans kändes det väl som att det är för mycket pengar... Samtidigt skulle det kännas bra att äga ett hus i Sverige. Vi sålde ju vårt hus innan vi flyttade. Och räntorna är ju fortfarande låga. Men, men. Vi känner oss lite rotlösa för tillfället. Vet inte om vi ska stanna ett år till (ett tredje) eller om vi ska satsa på att åka hem. Jag får göra en "för och emot-lista " i helgen.

I två dagar har min kollega och jag nu jobbat för högtryck. Vi skapar Sveriges första pedagogiska portföljkurs på nätet. Det är jättekul och jättejobbigt. Just nu infinner sig en förnöjsamhetskänsla och jag hoppas att den sitter i under helgen efter att vi jobbat undan det sista i morgon.

I helgen blir det nog IKEA och kanske Lummen där de har en chihuahua-affär. Med valpar... Måste bara dit och titta utan att någon jagar mig. Är fortfarande sugen på en liten "råtta", men ska absolut inte köpa någon just nu. Jag är så glad och nöjd över min Buzz så. Men ge näring åt sina drömmar kan man ju få göra ändå. :-)

2 kommentarer:

  1. Oooh...det är farligt att titta på valpar om man inte har tänkt sig att skaffa en. "smile" Och Chihuahuaor är nog bland de "farligaste"

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är som kör igång det där med din kollega! "Sommarhuset" såg faktiskt underbart ut... förstår hur du känner. KRAM

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)