tisdag 30 augusti 2011

Och hur smart är jag?

I flera veckor har jag inte kunnat kommentera varken min egen blogg eller ett antal andra bloggar (dock inte alla). Hur jag än försökt kolla inställningar med mera har jag inte lyckats lura ut vad som varit fel. Idag skapade jag helt enkelt ett nytt Googelkonto och vips fungerade det igen! Det hade ju varit toppen, men nu visar det sig att det nya kontot inte är kopplat till min blogg, så jag får liksom hoppa mellan kontona. Kul... Eller inte....

3 kommentarer:

 1. Blogger har ändrat och fixat en massa. Det har strulat mycket, så mycket att jag öppnade en blogg i wordpress men jag skriver inte där...än. Hoppas det går att fixa så att du slipper hoppa mellan kontonen.

  SvaraRadera
 2. Jag känner vekligen igen det där. Mitt Google-konta kan jag aldrig använda till att kommentera längre. Det blir till att fylla i adressen varje gång...Enerverande till tusen, men jag har resignerat...

  SvaraRadera
 3. Britt Marie: Vilken smart idé! Visste inte att man kunde göra så. Jobbigt ja visst , men bättre än att behöva logga in och ut hela tiden... Jag testar det NU, genast! :-)

  Gafflan: Ja, det har varit besvärligt på sistone. Vissa saker har blivit bättre, men fortfarande är det jobbigt mycket barnsjukdomar.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)