tisdag 22 november 2011

Bara en vanlig dag

Ingen snö så långt ögat når. Endast frost och sedan solsken och blå himmel framåt dagen.
I morse.
Soluppgång över Frankfurt, som man inte kan se...
Buzz i dubbla kläder. Svart fleeceoverall och täcke. Varmt och skönt.
Idag har jag varit duktig och ringt mina banker i Sverige och ändrat utlandsadress - igen. Skickat en räkning för min webbföreläsning för tre veckor sedan och sedan det gamla vanliga. Gått med hunden (två gånger 50 minuter + 25 minuter), tvättat två maskiner tvätt, en diskmaskin, skurat toaletten, slängt returpapper, pratat med pappa i telefon, svarat på jobbmail...
Frankfurt igår, den 21 november kl 07.50.
Nu har jag två (ett och ett halvt) sakkunnigutlåtanden som jag skulle ha velat skriva färdigt till på fredag morgon. Inte för att det är officiell deadline, utan för att jag själv skulle vilja ha det överstökat. Boken som jag ska skriva ligger och skriker på att få bli färdig. I mitten av mars är det tänkt att råmanus ska vara färdigt. Det är inte så långt kvar.

Ungarna har sina "final exams" denna vecka och jobbar stenhårt dygnet runt. Herre jösses vad de har mycket prov på kort tid. Ibland önskar jag dem bara lite vanlig slapp svensk skola... Att åka till skolan kl 7.30 varje morgon och komma hem kl 17.00 för att göra 1-3 timmars skoljobb varje dag är TUFFT! För att inte tala om hur det ser ut nu under deras "tentavecka". Hugga.

1 kommentar:

  1. JA SÅDANT ÄR LIVET, TUFFT HELT ENKELT! OCH DET BLIR INTE BÄTTRE KAN JAG HÄLSA...

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)