fredag 18 november 2011

Sökord och statistik

Läste på en blogg någon som kommenterade vilka sökord som gjorde att människor hamnade på hennes blogg. Blev lite nyfiken och kollade upp min egen statistik på bloggen. Resultatet är minst sagt förvirrande. Sökresultatets tre i topp är:
 1. ordspråk
 2. fula naglar
 3. sticka hundtröja
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Lite mer kul och spännande statistik är den geografiska spridningen på de som (råkar) besöka min blogg. Här är antalet sidvisningar den senaste veckan:
 • Sverige - 328 sidvisningar
 • Tyskland - 73 sidvisningar
 • USA - 32 sidvisningar
 • Ryssland - 19 sidvisningar
 • Belgien - 15 sidvisningar
Tja det var väl "de hele".

  4 kommentarer:

  1. Det var väl jag det!
   Har också många besökare från usa. Man undrar ju vad tusan de har i min blogg att söka?

   Läser ditt förra inlägg och blir lite ledsen. Du känner så efter ett par veckor och jag har levt så i massor av år. :(
   Försök att hitta en "Volkhochschule" i din närhet. De erbjuder kurser i både det ena och det andra. Normalt skickar de ut en katalog, men annars kan du höra efter i närmaste Rathaus eller Gemeindebüro/Einwohnermeldeamt. De borde kunna hjälpa dig med information.
   Att blogga, brukar hjälpa lite mot tristessen, men just nu känns inte ens det roligt längre.
   Ha en skön helg trots allt!
   Kram Elle

   SvaraRadera
  2. Det där med sökord är kul statistik. Det mest förekommande hos oss just nu (förutom sånt som har med Julita och Rudi att göra) är SMS-ragg, kärleks-SMS, torrdass, sockor i en hög, har man med sig present på releaseparty och grymt gris!

   SvaraRadera
  3. Hm....vill börja med att tala om att jag verkligen inte tänker skriva vilka "sökord" folk har som hamnar på min blogg! (ler) Då skulle man ju tro att jag är och har en helt perverterad blogg och inte en blogg om "livets allvar" fast ur ett annat perspektiv som egentligen Oumberliga Bloggen är för den som verkligen vill "se"! Som jag vet att du gör bl a! (ler)
   Jasså, du gillade inte min stol, utropet på Uppsala Auktionskammares Moderna den 6:e December är 18 000:- kronor, blir intressant att se vad slutbudet blir, intresset var stort på visningen i allafall, fast i ärlighetens namn, inte är den snygg direkt!
   Ha nu en fin Fredag och en Trevlig Helg!
   Kram ifrån Oumberlige Peter!

   SvaraRadera
  4. Jag gjorde likadant, kollade mina sökord...klädsim, bantnigskräm och silvertape, undrar vad den bloggen handlar om egentligen!? Har bättrat på besöksstatistiken lite från andra sidan jorden!

   SvaraRadera

  Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)