torsdag 10 november 2011

Det gäller att klämma

...ordentligt på Räkosttuben, så att man får ut de sista goda dropparna! Räkost från Sverige känns så otroligt lyxigt. Tur att jag har en hel förpackning till innan det är slut för denna gången.
Det är förresten inte bara jag som gillar räkost. Buzz älskar också räkost och har blivit väldigt bra på att tigga just detta. Fast det är vår egen lilla hemlighet... ;-)

5 kommentarer:

 1. Herregud! Inte ska en kvinna av din Kaliber behöva förnedra sig och klämma så infernalist på en liten sketen tub inte. Skicka mail till jernsaxen@live.se med din adress så skickar jag några tuber till dig!
  Jag kallas ju inte för inte Oumberlige Peter!
  "Klart Bruden ska ha räkost!"
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Hoppas du inte missade min kommentar i inlägget nedan, har "lånat" en bild av dig och gjort ett inlägg på samma tema, hoppas det är okej! (ler)

  SvaraRadera
 2. Hojta när nästa tub tar slut, så skickar jag ett litet paket. ;-)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni! Jag har en stor och generös släkt att tigga ost av. Men skulle de förkasta mig eller så, då hör jag mer än gärna av mig! :-)

  SvaraRadera
 4. Dags att köra till det svenska möbelhuset??
  För visst har de väl räkost där...eller?

  SvaraRadera
 5. IKEA här i Frankfurt är uruselt. Förresten måste det vara Kavli och inget annat märke. Är ganska petig så ;-) Har hört att IKEA ska satsa på att bara sälja det egna matmärket och då kommer de åtminstone att tappa mig som kund.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)