måndag 17 december 2012

Fler bilder

Han ser jättetunn (benig) ut på vissa bilder min dotter skickat. :-(
Måste ta honom till veterinären i veckan. Jag tycker han ser svältfödd ut rent ut sagt. Okej, Buzz är för tjock, men det kan ju knappast kompenseras med en utsvulten och knotig liten sak. Dottern sa att han kastade sig över vatten och mat...

Här är några sötare bilder. :-)

Jag blir lite varm i hjärtat över bilden tillsammans på hundarna. Ser ju bra ut så här långt! Hade inte ens vågat drömma om att det skulle gå så fort. Men det är inte Buzz som kryper upp till Chinchin förstås...

10 kommentarer:

 1. Men åååååhhhh!!! Grattis så här långt! Vad du måtte längta hem till grabbarna!

  SvaraRadera
 2. hihiii jippiii!!! ChinChin lille punk!!ojoj hur mycket som har hänt här på bara några timmar! Och du är inte hemma alltså? hmm måste läsa igenom dina senaste tre inlägg igen för att förstå hur allt hänger ihop!

  SvaraRadera
 3. Han ser fin ut :) Kanske räcker det med en avmaskning och mkt mat?
  Härligt med en mörk och en ljus. Längtar efter att få pussa på de där älsklingarna va?! ;P;P

  SvaraRadera
 4. Buzz och chinchin kommer att bli världens polare alldeles säkert! Han är supersöt! Gör en veterinärbesiktning på han innan köpet. Ibland är det lite svårt att få hull på de här små nakna. Jag hade jätteproblem md Ella till hon var i tvåårsåldern ungefär. Hon var alldeles för mager. Även fast hon åt. Sen syns det ju så väl på dom n'r de inte har nån päls!

  SvaraRadera
 5. Så fina de är tillsammans!

  SvaraRadera
 6. Åååå.... Ödet!
  Härligt att han ser ut att kunna ta det lugnt trots att hans liv varit turbulent so far... Hade på känn att ChinChin aldrig varit riktigt ute ur bilden, det var ju honom du ville ha.
  Nu önskat vi er all lycka till framöver, Buzz verkar ju redan ha accepterat den lille, det är ju ett viktigt steg på vägen!
  Ser fram emot MÅNGA uppdateringar!

  SvaraRadera
 7. Men vilket kval det är för dig att sitta långt hemifrån och bara se bilder! Kan förstå att du längtar hem nu. De ser ju jättegulliga ut tillsammans. Hoppas att det är rätt hund nu!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Så roligt! Grattis! Förstår att du längtar hem!
  Det ser ju ut att gå jättebra med Buzz!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)