fredag 14 december 2012

Jag har sett en liten nakentikvalp :-)

Har idag blivit förevisad en Chinese crested valp över Skype. Hur smart som helst, när avstånden är långa! Jag fick se både valpen "in action" och mamman till valpen. Den vuxna tiken var helt underbart trevlig, åtminstone över nätet. :-) Hon pussade och gosade med sin matte och verkade vara mycket tillfreds med tillvaron. Valpen busade runt och ägarens ett och halvåriga son bar runt på den lite dinglandes utan problem. Så här såg den lilla valpen ut. Tre månader gamal och 850 g tung (lätt).
 Tog bilden över Skype. Hygglig bild med tanke på omständigheterna tycker jag
Och så är mamman med på en bild, fast där missade skärpan. Men bättre än ingen bild alls. För er som kanske vet något om kinesuppfödning så hittar ni valpens stamtavla HÄR.

Behöver jag säga att jag är sugen på en valp nu?????

15 kommentarer:

 1. Åhh vad roligt! :D

  SvaraRadera
 2. jag tror du skulle må ganska bra av att få en liten nakenbebis..:D
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 3. ååå ljuvlig! Som en skir snöflinga så här på avstånd ♥
  Så fiffigt att kunna se dem via Skype!

  Naturligtvis blir du sugen på en valp nu ;D

  SvaraRadera
 4. Jättesöt! Verkar vara ganska naturligt naken också, så henne kommer du nog inte att behöva trimma så ofta. Vet ju att du inte gillar grindar och kompostgaller....så du kanske borde tänka lite praktiskt och köpa en hane till. Annar blir de grindar vid löp kan jag lova ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte kastrera nästa hund oavsett. Blir det en tik kommer jag nog att kastrera henne tidigt. Frågan är snarare om hon tänker ramla mellan trappstegen? ;-)

   Hanhund har jag ju redan provat för inte så länge sedan... Tror kanske att Buzz skulle uppskatta en tjej. Fast om man släpar hem en valp kanske det inte spelar så stor roll. Mer om det är en vuxen hund.

   Radera
 5. :-)
  Tror att vår taliban skulle gilla en sådan där liten sak.

  SvaraRadera
 6. Så ljuligt söt! Jag förstår att du blev sugen.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ser hur söt ut som helst, och hennes öron står ju fint av sig själv såvitt man kan se. Om hon dessutom verkar glad och pigg är det väl bara att gratulera, särskilt om du gillar mamman, för honn ger väl någon skags idé om hur valpen kan bli sim vuxen. Oroa dig inte för trappan, hon kommer att lära sig att hantera den utan problem.
  Det är nog dags att slå till!
  Tror damerna och jag.

  SvaraRadera
 8. Beklagar stavfelen, ska straxt iväg till Älsvsjömässan (bråttom) men ville svara innan jag går. Min röst: slå till. Könet spelar mindre roll, tycker jag som är mycket nöjd med mina tikar...

  SvaraRadera
 9. PS jag igen.... är hon litet mager för sin ålder? Ni som kan kineser bättre än jag kanske har en åsikt? Kan ju även bero på hur länge det var sedan hon åt och så. En liten vet. besiktning ska man satsa på under alla omständigheter.
  Hon är som en liten älva... :-) Håller tummarna för att ditt sökande snart ska vara över (för den här gången)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att valpen är av så kallad "hjorttyp". Hennes pappa är väldigt tunn och finlemmad och det är hon med. Uppfödarens hundar verkar vara i topptrim. Inte ett gram för mycket på hennes hundar. Samtidigt verkar de inte för tunna heller. Inga revben som sticker ut eller så. ;-)

   Radera
 10. Tror du drabbats av valpsjukan! Jag känner ingen symtomen!
  Ha en bra lördagskväll!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)