onsdag 12 december 2012

Rätt ras!

Hittar ett test på Pedegrees hemida som går ut på att välja rätt hundras i förhållande till sina förutsättningar. De fyra raser som dyker upp är:
 1. Chinese crested dog
 2. Italiensk vinthund
 3. Dvärgpinscher
 4. Welsh corgi
Snacka om att man måste ha hamnat rätt då?! ;-)  De tre översta raserna har jag tittat på i många år. Överraskningen är den sista rasen - Welsh Corgi - som går fetbort på grund av de korta benen...

4 kommentarer:

 1. Jag fick samma svar..
  Fast jag är ju redan nerkärad i en ras. Fast jag vill med tiden ha en ännu mindre storlek.
  Vilken ras drömmer du om då?
  kramelikram
  Fia

  SvaraRadera
 2. Okej, då var testet ju inte så kul. Om alla får samma svar?

  Drömmer och drömmer?! Jag har hela tiden fascinerats av minihundar - i tekoppsformat. Det har jag förstått att man inte ska göra om man är "riktig" hundmänniska. Men det gör jag ändå... Har läst på om prazsky krysarik och russkiy toy, men tror att det är för mycket terrier i dem. Gillar vissa chihuahuor, men långt ifrån alla. Har faktiskt tittat på teacup-pudlar också, för de kan du få tag på här i Tyskland. Fast de är en raritet förstås och jag vet inte om de går att köpa för pengar ens.

  Frågan är vad man har en så liten hund till? Sällskap, hundpromenader och träning tänker jag mig. Att jag inte helt kommit till skott beror helt på min velighet och mina nära och käras "vänlighet" där de å det bestämdaste avråder mig. Största orosmolnet just nu är vår öppna trappa i huset. En minihund skulle ju kunna falla emellan tänker jag. Och inte vill jag ha grindar och galler i resten av mitt liv heller. Man är ju estet. Fast man borde väl kunna lära dem att inte gå i trappan själv. Precis som jag talat om för min hund var tomtgränsen går, fastän det inte finns något staket?

  SvaraRadera
 3. Haha...jag fick som svar raser jag aldrig ens funderat på .
  Affenpinscher
  Australisk terrier
  Bichon Frise
  Silky Terrier.
  En Australisk Terrier hade vi när jag var riktigt liten och ilsknare hund har jag aldrig träffat. Så det skulle nog aldrig bli en sån igen.

  SvaraRadera
 4. Jag får alltid konstiga raser som jag absolut inte vill ha :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)