måndag 3 december 2012

Här ligger Buzz i soffan och myser - nybadad och nytrimmad. Ja, alltså, jag rakar inte honom helt i ansiktet för det känns som att han ska ha hår där. :-)
Det kom snö i helgen som i princip hade töat bort i morse. På förmiddagen började det snöa igen. På eftermiddagen var Buzz och jag ute och gick i snövädret. Först undrade han om jag var riktigt klok, men så fort han blev varm i kläderna (bokstavligt talat) så njöt han i fulla drag. Nu ser vår trädgård ut så här igen:
Ikväll hotar de med regn och då kommer troligen all snö att försvinna. Oavsett det, så kommer vägarna vara snöfria i ett kick. Den mängd salt som tyskarna sprider ut på efter varje centimeter fallen snö måste göra hela medelhavet avundsjukt. Frågan är om det verkligen är vettigt??? Hur som helst är de väääldigt snabba på att snöröja här. Med denna mängd snö har redan snöplogarna och saltmaskinerna gått flera varv. Fatta!

12 kommentarer:

 1. Nog förstår jag att Buzz behöver kläder! Matte hotar att raka mig också, när jag krånglar över kamning!
  Puss till snyggingen Buzz
  från Melody

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja akta dig du, om du nu inte gillar kläder. Det är ganska kallt utan päls!

   Radera
 2. DU nämndes faktiskt under mitt möte med Pockethexan och Oumberlige Peter. Vi var inne i en affär och jag hittade en lite annorlunda mugg som jag tyckte att Peter skulle skicka till dig. Men han menade att det skulle vara en med fat. Stackars Peter, om du bara visste vilka kval han lider i sitt koppletande ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stackarn. Han gör det mer komplicerat än det behöver vara. :-)

   Radera
 3. Åhh nytrimmad, då måste han vara lite extra kramgo just nu :)

  Läste en sån rolig tråd på bukefalos om just trimmade kineser, då tänkte jag på Buzz till exempel, haha :)
  http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1172236

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännande när folk inte ens har de mest basala kunskaperna om sin egen hund(ras)? Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nog för att jag är långt ifrån fullärd, men ändå.

   Radera
 4. Det är något visst med nybadade och nyfixade kineser....

  SvaraRadera
 5. Så fin han är! Här hemma bor två träsktroll som måste badas och klippas....

  SvaraRadera
 6. Haha ja här har vi knappt sett snöröjningsbilen mellan varven, fast snödrivorna ligger som stora oframkomliga täcken över vägarna, men det har ju inte kommit ner typ 10 cm, så då kommer inte plogbilen beordras ut - för detta här är ju styrd från Västerås för säkerhets skuld så de ska veta så lite så möjligt och ha sitt på det torra om folk skulle få för sig att klaga!....
  Jaja jaja, det er väl inte bättre att få det?!
  Kram från Lena

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)