onsdag 9 januari 2013

Hurttas nya fleeceoverall

Passar perfekt på Sid! Den gamla modellen som Buzz har suger faktiskt. Den försluts med kardborrband på ryggen som är knölig att stänga och själva modellen är helt oformlig. Nu blir det till att investera i en ny till Buzz också. Den nya modellen har kortare ben, tajtare muddar i bensluten, smarta dragskor och enkel dragkedja på sidan (!) av ryggen. Kan starkt rekommenderas till de som inte redan har den!
Och nu är jag så förbannad på min kamera som tar sämre och sämre bilder för varje dag som går. I morgon åker jag och köper en ny!

5 kommentarer:

 1. Skulle behöva 4 nya overaller men får väl köpa en i taget. Svart vinter är lagom roligt.
  Jag har en nikon systemkamera. Den är så himla bra :))
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 2. Sid är väldigt söt! Overallen ser fin it, gillar särskilt att den går upp på halsen och att den inte har någon oanvändbar luva. Vi får kolla om den passar Zelda, jag är inte helt nöjd med passformen på den gamla...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den gamla och nya overallen är som natt och dag. Jag gillar den nya modellen MYCKET bättre. Prova, för jag tror att du kommer bli supernöjd. Jag har sett att de har en ny modell på täcke också som går upp i halsen och ner på låren. Den ser också bättre och smartare ut än på länge.

   Radera
 3. hehe kan inte riktigt komma på vad jag isf skulle göra med overallen ser flera roliga scenarier framför mig ;)

  SvaraRadera
 4. Den ser ju jättebra ut overallen. Får titta lite extra på en sådan också men jag har ju tre gamla. Gillar de också men jag vill som du säger ha en dragkedja i ryggen. Den går ju upp så lätt

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)