onsdag 9 januari 2013

Två som vill vara nära - ibland

Här är det två killar som slåss om bästa platsen i knät och mest uppmärksamhet från matte. Tycker att det funkar ganska bra med tanke på att Sid bara varit här en vecka. När Buzz tröttnar på "skitungen" går han upp och lägger sig. Sid vågar nämligen inte gå i vår öppna tappa ännu. Det tycker jag är ganska bra, för då får Buzz lite eget utrymme. Fast helt ensam vill Sid inte bli lämnad på nedervåningen. Då gnyr han som en liten baby.

Idag har Sid skällt ut några kråkor som åt brödsmulor i trädgården. Hur hindrar man sån't? Man kan ju inte be fåglarna att inte landa på gräsmattan. Typ. Känns åtminstone lika svårt som att få Sid att sluta skälla... Generellt sett verkar dock Sid redan varna mindre och mindre för konstiga ljud. Däremot tror jag nog att han kommer vakta huset. Sonens kompis blev utskälld (nåja, så illa var det kanske inte men ändå) första gången han kom hit, men igår sa han inte ett pip. Skulle ju vara toppen om han faktiskt håller koll på vem som är vem.
Och inte så nära vid andra tillfällen...

3 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har det! Här sitter vi och väntar på att en barnläkare ska ge sig tid att ta en titt på lillebror så han får klartecken att åka hem till storebror.
  Dimma och regn, inte roligt uteväder för små pälshundar!
  Ha det gott
  Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju fantastiskt med en lillebror. Hoppas läkaren skyndar sig så att alla får komma hem.

   Radera
 2. Hojsann så gullesnuttiga de er de två härrarna!
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)