torsdag 31 januari 2013

Toapapper - det är kul det

Vi har fått ytterligare en toapappersmissbrukare i familjen...

10 kommentarer:

 1. Haha, vilken skön prick han verkar vara :)

  SvaraRadera
 2. Vilken päls (skinn) han har fått WOW! Å hull.
  Skitsnygg måste jag säga.Du har gjort ett kanonjobb.
  kram
  fia

  SvaraRadera
 3. haha vilken liten ligist :-D
  Håller med fianathome, vilken glans han har fått ser ut som en helt annan hund ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar ni att man kan se skillnad? Vad kul i så fall! Ja, han är en ligist kan man lugnt säga. Mer terrierlik i sättet än kinesisk eller italiensk om man säger så... De senaste dagarna känns det som att han har landat ordentligt. Nu börjar han be om mer aktivitet. Högljutt. Men han är samtidigt en riktig raring. Jag tror att många av er hundägare skulle gilla honom skarpt. Han är smart som attan och plockar upp nyanser väldigt fort. Men när det gäller skällandet har jag inte lyckats kommunicera vad jag vill. ;-)

   Radera
 4. Hi hi, vilken glad min på lilla missbrukaren! Min nakenfis Bingo älskar när vi har middagsgäster & särskilt när barn är med, för då finns det chans att kidnappa & massakrera papperservetter i mängd;-)

  PS, har nyss hittat hit till din blogg och sträckläst tidigare inlägg de senaste kvällarna. Flera av kvällarna hade egentligen vikts för sträckläsning inför bokklubbsträff kring "Flera nyanser av honom". Det var bra mkt roligare och bättre läsning om hundar & expat-liv på din blogg än den i mitt tycke överhajpade och rent ut sagt tråkiga boken om, låt oss kalla det för totala motsatsen. Boken sågades sedermera av alla i bokklubben, men nu är den iaf läst & analyserad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att slå Femtio nyanser av honom! Det måste väl ändå vara ett hyggligt betyg - trots att bokklubben sågade den... Varmt välkommen till min blogg! Försökte hitta dig också där ute i bloggdjungeln, men du verkar inte ha någon egen? Skulle såklart vara spännande att få veta mer om dig och din hund Bingo med. :-)

   Radera
 5. Sid Marodör har hittat en rolig hobby ser jag! Han ser verkligen så fin ut nu, riktigt kramvänlig tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Tänk så glad man blir av att se en glad liten hund! Att han nu ser så välskött och väl omhändertagen ut gör det inte sämre... Oj vad man unnar honom att få ha kul, även om det går åt en eller annan toarulle.

  SvaraRadera
 7. Hihi sötisen i full aktion!
  Han måste ha kul eller hur?

  SvaraRadera
 8. Varför kommer jag osökt att tänka på lillskiten för?
  Jag tog honom ungefär i samma sits när han var ca 1½ år gammal....
  Han försökte se lika oskyldig ut som Sid. :-D

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)