fredag 10 februari 2012

Indisk mat

Ikväll ville vi festa till det lite, så vi åt ute. Alla i familjen gillar exotisk mat och dagen till ära vågade vi oss denna gång på att prova en Indisk restaurang nere i Bad Soden. Tyvärr hade vi lite otur, för just ikväll verkade det av någon anledning vara extra körigt och stressigt där. Vi fick vänta på maten i nästan två timmar och höll på att gå under av hunger. Men har man fostrats ett par år i Belgien står man ut med det mesta... När maten väl kom slukade vi allt inom loppet av tjugo minuter. Det smakade underbart gott och väldigt annorlunda. Mums! Men det lär nog ändå dröja ett tag tills vi ger restaurangen en chans igen. :-)

6 kommentarer:

 1. Två timmar!?
  Du han gå ner lite i vikt då ;-)
  Kvällskram

  SvaraRadera
 2. Indisk restaurang, vad mumsigt! Fast trist med väntetiden...
  Vi kör en indisk blomkålsrätt med garamasala och chapati här hemma, mycket omtyckt. Och såklart tandoorichicken. Men det hade varit kul att hitta nån indisk restaurang här i krokarna (inom tio mils radie i alla fall...) och prova på lite andra saker. Fast inte behöva vänta i två timmar. I så fall måste man ju ha med sig matsäck för att överleva väntetiden. Typ.

  SvaraRadera
 3. Ja, indisk restaurang väljer vi alltid om det finns med i valet! Finns inget godare, enligt oss. Ett stort plus för mig som är vegetarian att det alltid finns mängder av goda rätter för mig att välja mellan. Det är jag verkligen inte bortskämd med. Fast väntetiden hos er var verklige inte acceptabel.

  SvaraRadera
 4. TVÅ TIMMAR???? De borde ha givit er maten gratis, tillsammans med en bautaursäkt.
  Vi har en riktigt bra indisk restaurang (Cumin Club) nästan runt hörnet - de har en gryta med pumpa som har blivit en favorit.

  SvaraRadera
 5. Två timmar! Och maken satt kvar? Helt otroligt!

  SvaraRadera
 6. He, he! Ja. Väntetiden var astronomiskt lång och vi var vråååålhungriga. Och maken satt kvar. Jag har ju sagt det - om man härdats i Belgien så funkar nästan allt sedan ;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)