måndag 6 februari 2012

Viktnedgång med motstånd...

Åhhh så trött jag blir! I förra veckan var jag nere på minus fem kilo. Till denna vecka har jag gått UPP ett halvt. Ändå tränade jag hårdare och åt mindre än jag gjort någon annan vecka. Toppen. Verkligen. Snacka om att man tappar sugen. På två veckor har jag gått ner mindre än ett kilo. Mitt mål med tre kilo i februari är nu plötsligt 3,5 kg i stället. Men en vecka mindre tid på mig att tappa dem. Tjoho vad glad man blir. :-( Vad ska man dra för slutsats av detta resultat då? Det är alltså ingen idé att träna mer och äta mindre??? Okej. Nu ska jag käka en mjölkchokladkaka som tröst. Gärna en tvåhundragrammare med hela nötter. Kan f-n inte bli sämre resultat i alla fall... *surar svårt*

PS. Som inte det vore nog tränade min man inte till tillnärmelsevis lika mycket som jag förra veckan, dessutom klämde han en flaska rödvin i lördags och gick ändå ner ett och ett halvt kilo. Själv var jag jätteståndaktig och drack vatten till "lördagsmyset". Till vilken nytta då? DS

7 kommentarer:

 1. Stackars du! Har hört att män har lättare att gå ner än kvinnor. Orättvist! Jag tror att vikten går ner lite när man minst väntar sig det. När jag hade ätit en semla gick min vikt ner. Kämpa på!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håll ut, män går ner mer linjärt än kvinnor...

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Joho då vad jag känner igen det där! Viktnedgång följer ingen logik kan man tycka! Efter att ha legat still i en vecka (mer eller mindre still i alla fall) och ätit mest för att hålla liv i mig hade jag gått ner ett drygt kilo. Sen igår var jag piggare igen och käkade en Schweizernöt och ostmackor hela dagen, men promenerade i nästan fyra timmar och vips idag väger jag två kilo mer!

  SvaraRadera
 5. Du äter inte FÖÖÖR lite då? (Så kroppen går ner i svältläge)?

  SvaraRadera
 6. Nej jag tror inte att jag äter för lite. Jag menar, lite svält ska det ju vara. Annars går man ju liksom inte ner. Men jag gissar att jag har ett kaloriintag på mellan 1400-1600 kcal/dag.

  SvaraRadera
 7. Välkommen i min svär... Jag har snart lagt på mig de 1,5 kilo jag inte var värd att tappa förra veckan - tydligen...
  Jag har tydligen svälte mig, för min kropp spar extra mycket just nu...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)