onsdag 1 februari 2012

Världen ur ett annat perspektiv

Laddade över lite bilder från kameran och skulle till att slänga en massa misslyckade bilder. Bilder som min dotter tagit genom bilrutan när vi var ute och åkte förra veckan. Men så kände jag att dessa bilder ändå ger ett lite annat perspektiv på tillvaron. Både motiven, vinklarna och suddigheten ger en slags ny vy. Så i stället för att slänga dem i papperskorgen lägger jag upp dem här. :-)Eller vad tycker ni? På något vis gillar jag bilderna. Kanske just för att de inte är perfekta. Och motiven och vinklarna är ju inte precis vad man ser varje dag. Hade det varit mina suddiga bilder hade de dock varit borta nu. Då hade jag aldrig kunnat se bilderna på ett lite mer konstnärligt och inspirerande sätt.

8 kommentarer:

 1. Absolut! Prata om att skildra vardagslivet genom en bilruta...

  SvaraRadera
 2. Särskilt det suddiga med cykeln gillar jag. Känns ganska proffsigt, trots att det är suddigt. (Svårt att förklara varför dock) :-D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar faktiskt också bilderna. Ibland tar jag fram vår låda med pappersbilder som aldrig hamnade i något fotalbum och fantastiskt nog, ju mer man tittar på dem så är de ibland bättre än de man satte in, kanske just för att man ser detaljer som man inte visste att man fick med!
  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 4. De känns helt rätt! -sådan ser mitt liv ut varje dag... lite suddigt...

  SvaraRadera
 5. Vem har sagt att foton inte ska vara suddiga???

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)