Jag har en hypotes: För choklad är jättejättejättegott. Och rågbröd är det inte. Keso ligger någonstans däremellan. Men lite tråkigt att äta trots att det killar lite i munnen med di däna kulorna och syrligheten.
Jag försöker bland keson med något så att den blir lite roligare att äta och precis nu kom jag på en ny kombination: Keso och hackad choklad!!! Nä visst nä, det går ju inte....
Ja eller hur.-)
SvaraRaderaHoppas du finner på en lösning.
kram Malin
Jag har inte gjort det de senaste 15 åren, så jag har inte så stort hopp. Men det finns ju dem som kan flytta berg förstås...
RaderaJag har en hypotes: För choklad är jättejättejättegott. Och rågbröd är det inte. Keso ligger någonstans däremellan. Men lite tråkigt att äta trots att det killar lite i munnen med di däna kulorna och syrligheten.
SvaraRaderaMen choklad... gott. Jättejättejättegott.
Så tror jag.
Jag försöker bland keson med något så att den blir lite roligare att äta och precis nu kom jag på en ny kombination: Keso och hackad choklad!!! Nä visst nä, det går ju inte....
RaderaHa ha! Mycket tänkvärt.
SvaraRaderaTror det kan ha att göra med sooooooooocker... ;-D
Du kan ha rätt. Att det ska vara så jäkla svårt att avstå socker?!
RaderaKan det bero på att choklad är godare????
SvaraRaderaSkulle kunna vara så. ;-)
Radera