torsdag 12 januari 2012

Är det någon som kan förklara...

varför det känns långtråkigt att äta rågbröd och keso varje dag, när det går så himla enkelt med choklad???

8 kommentarer:

  1. Ja eller hur.-)
    Hoppas du finner på en lösning.
    kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har inte gjort det de senaste 15 åren, så jag har inte så stort hopp. Men det finns ju dem som kan flytta berg förstås...

      Radera
  2. Jag har en hypotes: För choklad är jättejättejättegott. Och rågbröd är det inte. Keso ligger någonstans däremellan. Men lite tråkigt att äta trots att det killar lite i munnen med di däna kulorna och syrligheten.

    Men choklad... gott. Jättejättejättegott.

    Så tror jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker bland keson med något så att den blir lite roligare att äta och precis nu kom jag på en ny kombination: Keso och hackad choklad!!! Nä visst nä, det går ju inte....

      Radera
  3. Ha ha! Mycket tänkvärt.
    Tror det kan ha att göra med sooooooooocker... ;-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan ha rätt. Att det ska vara så jäkla svårt att avstå socker?!

      Radera
  4. Kan det bero på att choklad är godare????

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)