onsdag 11 januari 2012

Vår nya tv är så jäkla stor!

För bra några minuter sedan levererades vår nya platt-tv på 55 tum hem till dörren. Rackarns vad stor kartongen är. Undrar om tv-skärmen också är så stor? I så fall har vi köpt en  förbaskat stor tv... Den kändes inte så stor i butiken. Dålig ursäkt, men sann. Det fanns tv-skärmar som var betydligt större än den vi valde. Fast det är ju svårt att tro nu när man ser kartongen förstås.
Maken är inte hemma ikväll. Heller. Och jag har förbjudit vår son att packa upp den efter skolan. Blir det något fel ska han slippa stå som syndabock är tanken. Misstagen får i så fall maken själv stå för. Men i morgon borde den väl vara på plats kan jag tro. Spännande! Nu är det bara att skaffa sig tv-program också. Vi har precis varit och beställt satellit-tv med ett utbud på 240 kanaler. Som kompensation för de tre år vi varit utan tv... Tyvärr lär det väl dröja någon vecka innan tv-utbudet kommer att vara tillgängligt. Tills dess får vi gå och hyra någon kul film.

1 kommentar:

  1. Ha ha, maken skulle döö om han hörde det här. Han köpte en 42" för länge sedan och pratar varje vecka om att han vill ha en större. Och jag säger näe. För jag tycker det räcker med en 42" efter att vi flyttat till Nya Huset och har ett vardagsrum stort som en tändsticksask. Skulle vi ha en större tv skulle det kännas som att sitta på första raden på bio. Vrida huvudet när man läser textremsan, liksom.

    Säg till honom att skaffa ett superduper-suroundsystem också, sånt där så det fladdrar i håret när det låter. Måste ju vara jättehäftig upplevelse! :D

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)