torsdag 21 juni 2012

Buzz har en knöl på benet

Buzz har sedan vi köpte honom för tre år sedan haft en knöl på ena frambenet. Olika veterinärer har klämt på knölen genom åren och alla har sagt att vi lämnar det åt sitt öde tills det eventuellt händer något.

Nu HAR det hänt något. Den är 2-3 ggr större och stenhård! Åkte till veterinären i morse och hon tog en biopsi och konstaterade samtidigt att lymfkörtlarna var förstorade. Nu går Buzz på antibiotika och så väntar vi på provsvar i nästa vecka. Hoppas, hoppas att det "bara" är en infektion!!!!!
Vacker som en dag! :-)
Nytrimmad och snygg dagen till ära.

8 kommentarer:

 1. Men hu, hoppas det inte är något allvarigt. På sin höjd en tonårsfinne, eller eventuellt en växande alien. Inget allvarligare än så.
  Glad midsommar på dej :)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att han inte är en Chow-Chow eller liknande, då hade kunnat dröja länge innan du hade märkt att det hade hänt någonting... Han verkar vara en härlig liten hund!

  SvaraRadera
 3. håller tummarna för en infektion så det går över av sig själv med mediciner!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla ni! Kan behöva både att ni håller tummarna och att ni uppmuntrar. Den som verkar vara minst påverkad är Buzz själv. Vad det än är så har det gått fort, men han haltar inte och allmäntillståndet är gott. Fast jag undrar hur hans mage kommer att må av antibiotikan förstås.

  SvaraRadera
 5. åå vi hoppas att det bara är en bula! Kram!

  SvaraRadera
 6. Skönt att han inte verkar ha ont i alla fall! Krya på dig Buzz!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)