onsdag 20 februari 2013

Hemma igen

Buzz är hemma efter en mycket händelserik dag. Det blev inga biopsier, utan en direkt operation där de tog bort knölen vid revbenen. Den satt "lätt" till, så de tyckte att de lika gärna kunde ta bort den med en gång. Sedan fick han sin första stråldos. När jag skulle hämta upp honom hade de inte lyckats väcka honom ordentligt ur narkosen och jag blev jätterädd. En och en halv timme extra fick jag och dottern sitta i ovisshet och vänta i väntrummet! Sedan kom de ut och sa att han mådde bra och så fick vi äntligen åka hem. Buzz grät hela vägen hem och pussade oss på munnen. Han var nog hög på smärtstillande, för vi tog en kisspromenad runt kvarteret direkt när vi kom hem och han mer eller mindre rusade runt. Sedan åt han mat med mycket god aptit. Nu, ett par timmar senare är han inte lika tuff längre. Det är en slagen hjälte jag har i soffan bredvid mig.

När Buzz var på kliniken åkte jag hem och jobbade lite en stund och så tog Sid och jag vår först ensamma promenad tillsammans. Det gick så himla bra! Han går hur fint som helst i koppel nu och han skällde inte ens ut vår granntant. ;-) Faktum är att hon kommenterade hur bra det gick och jag frågade om hon verkligen menade det. Ja menvisst sa hon. Förut skällde han när vi pratade, det gör han ju inte nu! Och det har hon ju rätt i. Tänk vad bra med lite perspektiv på tillvaron ibland.

Ikväll har vi sett sista delen av Twilight och Sid har skällt ut varenda varulv han sett på tv-skärmen. Den hunden TITTAR verkligen på tv. Buzz har aldrig brytt sig. Än mindre just i kväll.

God natt!

12 kommentarer:

 1. Hoppas att Buzz snart piggnar till igen, stackarn.
  Kul att du hade EN positiv händelse idag, med Sid. En liten ljuspunkt i tunneln.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får helt enkelt matcha de dåliga grejerna med de bra, även om det känns tungt just nu.

   Radera
 2. Önskar er en så bra dag som möjligt med tanke på lilla Buzz! Hoppas att han inte har för mycket
  smärtor idag.
  Melody skickar massa tröstpussar till honom!
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag mår han tyvärr inget vidare alls. :-(

   Radera
 3. Arma lilla Buzz <3
  Hoppas det vänder nu så ni får en tid av lugn. När hundar varit sövda blir de så ynkliga och man tycker så synd om dom så man blöder i hjärtat.
  Ni får säkert en bra dag idag. Gott hopp!
  kram
  Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, idag är han verkligen ynklig. Förra operationen (förra sommaren) var han fit for fight väldigt snabbt. Denna gång är han påtagligt mer påverkad.

   Radera
 4. Det låter ju som goda nyheter på det hela taget, och så bra med grannar som ser att det går framåt. Kan du filma Sid när han skäller på varulvar på TV? Låter jätteroligt!
  Kramar från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag måste lära mig att filma och lägga upp dem på bloggen. Testade en gång, men det var så omständligt så jag lade ner det. Måste ha en bra filmkamera också. Återkommer så snart ag kan med filmsnuttar. :-)

   Radera
 5. många kramar till Buzz! Skönt trots allt att få bort knölen vid revbenen så fort! usch både hög och låg på samma gång, hoppas han mår bra idag.
  "Sid och varulvarna" hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sid är en riktigt rolig hund, som nog kommer att ge oss många goda skratt i framtiden.
   Buzz är ynklig idag. Gnyr lite då och då och är påtagligt påverkad trots smärtstillande medel.

   Radera
 6. Många CC-kramar till Buzz hälsar Bingo (som tycker varulvstv verkar mer spännande än mattes tradiga Cesar Millan och Jamie Oliver...)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)