fredag 8 februari 2013

Tid hos specialist för Buzz

På måndag kväll ska jag besöka en specialist (onkolog) med Buzz. Vi ska till en supermodern anläggning i grannstaden. Säkert mycket, mycket dyrare än min veterinär nedanför backen... Där kan de i alla fall ta röntgenbilder, ultraljud och göra skiktröntgen mm. Det känns som ett bra beslut att åka dit och få reda på vad vi kan göra, alternativt inte göra. Just nu irriterar det mig mest att jag inte kände till denna toppmoderna anläggning förra sommaren eller bara före jul. Då hade Buzz chanser troligen varit betydligt större. Men man kan väl inte gå och älta sådant hela dagarna. Nu gör jag vad jag kan, så länge det verkar vara vettigt och bra för Buzz. Han är den som fortfarande är minst påverkad, så till vida att han inte går och funderar på varken sin cancer eller sin dödlighet. Faktum är att han är riktigt glad åt sin nya hundkompis i stället!

10 kommentarer:

 1. Jag är säker på att ni kommer att göra det bästa för Buzz! Hoppas att allt går bra!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att det finns något att göra för Buzz!
  Vilken tur att de små liven inte kan oroa sig på samma sätt som vi gör, utan
  kan njuta av dagen och leka som inget hot finns.
  Ha det gott!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. De hundar som har det bra, har det bättre än människorna.
  Skönt det finns en sån vet.
  <3

  Skålarna är stapelbara. Jag har inte heller ett jättefett kök men nu har jag kastat mkt skräp så nu får det plats mer :)
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt med ´Buzz hoppas det går bra i morgon nu då!
  Nu sitter jag här och pustar efter maten, vi mumsat porterstek och kokt potatis och en alldeles underbar sås, svartvinbärsgelé blev pricken över i-et...
  Ja du kan få vara avundsjuk lite till för snart ska vi äta efterrätts ananaspaj! som er helt underbar god(har givetvis fuskat och smakat redan... hehe)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja det ser ut som hurtaoveraller men det är det inte. Mycket bättre. Alla overallerna passade perfekt och hur ofta gör de det liksom?
  Kostade 169 kronor och är så himla bra. VAttentäta och sitter där de ska. Tänk va mycket jobb med dusch och tvätt jag kommer slippa :D

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vad kul att du hittade in till mig!
  Ser att du har chinese crested, älskar den rasen faktiskt, den nakna varianten. Ska ha en sån när jag blir pensionär har jag bestämt. Hur gamla är dina?

  SvaraRadera
 7. jag kommer tänka på dig och Buzz ikväll♥

  SvaraRadera
 8. Håller tummar o tassar för er idag!

  SvaraRadera
 9. Hoppas på att du får ett bra svar av specialisten.
  Och att Buzz inte har ont någonstans.

  SvaraRadera
 10. Känner verkligen med dig!
  Det är hemskt när någon nära kär är sjuk

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)