måndag 25 februari 2013

Om mobilitet

3 kommentarer:

 1. Det här gillar jag, människor som bor på exakt samma plats hela mitt liv har alltid oroat mig. Det finns dom som köper ett hus brevid sina förädrar, jobbar i familjeföretaget mm....visst det är säkert fint....en del kanske skulle säga att jag bara är avundsjuk.

  Fast som alltid i detta platta forum så kommer ju sällan ens tankar till sin rätt, det behövs ju så mycket mer för att förklara vad man menar, bl a så bör man ju faktiskt känna personen ifråga som uttrycker en åsikt för att få den rätta tonen eller nyansen i det "sagda"!

  Nog om det, hoppas det är "rock`n Roll" i Götet, sedan ska jag göra dig riktig glad, ska bli hundfarfar, min son och hans flickvän har köpt en Friese bisong eller vad fan de nu heter, jag är given hundvakt på förmiddagen helt klart, ska bli mysigt, vet inte riktigt då hon kommer hem till dem, tror det är denna vecka, Stina har varelsen fått som tilltalsnamn.
  Självklart så ska jag blogga om hur det är att vara hundvakt, kiss och bajs på de äkta mattorna, söndertuggade 1700-tals möbler och svalda helt Oumberliga saker ifrån mina samlingar av allehanda ting!

  Jag brukar faktiskt fästa mig vid de flesta djur då jag kommit dem lite närmare, en av mina bästa kompisar är vår vattensköldpadda LasseMaja!

  Ha en bra vecka vad du nu än tar dig för!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Äntligen vet jag att jag är en modern och helt vanlig människa!!!
  :)))

  SvaraRadera
 3. Välkommen till Sverige även om det blir på en kort visit!
  Mobilitet välkomnar vi!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)