måndag 26 september 2011

En oväntad händelse

...inträffade i morse. Sonen är dunderförkyld och är hemma från skolan. Jag och hunden följde med dottern till skolbussen som vanligt. Jag och dottern hjälps åt att bära hennes ooootroligt tunga skolväska (väger säkert 10 kg!). När vi står där och väntar på bussen börjar Buzz plötsligt att nosa på hennes väska som nu står på marken, han lyfter på benet och... PINKAR! Vi bara står och gapar. Detta har aldrig hänt förut. Som tur var är skolväskan i plast och vi kunde med gemensamma ansträngningar hitta lite papper att torka av den med. Sedan skrattade vi!

Men snacka om att vi blev snopna!

4 kommentarer:

  1. Så det kan gå ;)
    Vilken tur att dottern kunde skratta åt det. Hoppas sonen är på bättringsväg. /Yllan

    SvaraRadera
  2. Hm.....hundar är ju lite konstiga djur så allt kan ju hända! Skrev ett inlägg om Nina Hagen i morse och hon berättade på ett seminaruim jag var på i bokmässan i helgen att tullens narkotika hund indikerade att hon hade knark i sin väska så Nina hagen fick klä av sig helt naken för total kroppsvisitation! Tullen hittade inget, men det kanske var gamla lukter som satt kvar sedan förr!
    I erat fall så var det nog inte några droger det är jag säker på, kanske tyckte vovven att väskan var ful helt enkelt! (ler)
    Tur den var av plast!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  3. Han ville väl visa alla på skolan att hon tillhör HANS flock ;D

    SvaraRadera
  4. Cruellas matte: Ja, han måste ha tänkt något sådant. Vi blev så tagna på sängen, för han har aldrig ens visat en tendens till att markera våra prylar. Men nu var det tydligen dags i alla fall...

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)