måndag 23 januari 2012

Å de va måååndags morgon...

...och dottern är hemma med förkyldning. Själv ställde jag mig på vågen i morse och kunde konstatera att den nu visar - 3 kg. Inget häpnadsväckande resultat direkt, men det är ju bättre än inget. Okej, jag fuskade lite förra veckan, men inte så mycket som man kan tro. Jag hoppas att det är mer än 3 kg fett som försvunnit, för jag har tränat 30-40 min fem dagar i veckan. Någon lite muskel borde det väl ha blivit också? Fast fortfarande kan jag inte känna något speciellt på kläderna eller se det på måttbandet. Måtte det hända något drastiskt där i alla fall, annars är det lätt att tappa sugen. Maken går ner i betydligt snabbare takt och känner sig väldigt peppad av det. Tror jag det. Hade jag rasat sex kilo under samma tid, hade jag nog känt att det var värt att jobba tre veckor till... Dessutom har han inte lika många kilon att bli av med, så han ser ju redan ett slut på eländet. Det gör inte jag. Men jag drömmer om ett smalare och hälsosammare liv. Och om att kunna presentera mig själv i en smalare "kostym". Som överviktig skriker ju din kroppshydda ut hur misslyckad och karaktärslös du är. Och tro't eller ej - men jag känner mig inte så. Hade varit läckert att med sin figur få utstråla hur "lyckad" man är som människa.. ;-)

5 kommentarer:

 1. Svårt att säga så mycket utan att veta hur du har tränat och ätit. Men helt rätt, tappa inte suget. De förändringarna som är långvariga är de som sker långsamt!

  Heja dig! :-)

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!
  3kg är mycket! Jätteimponerad av dig som kommer iväg 5 dagar i vecka. Själv arbetar jag hårt med att komma iväg 3. Arbetar för att bli av med det som lillsyrran gödde upp en under jul. Men för att vara ärlig är jag mer sugen på godis än träning.
  kram och heja

  SvaraRadera
 3. Var inte så hård mot dig själv. Var stolt över vad du åstadkommit istället. -3 kg är ju jättebra!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja Det der var jo jättebra! Men så er du ju en fantastisk bra människa åsså, å det syns tyvärr inte på utsidan,Tappa inte modet! Du, jag kämpar jag med, med mina kilon som tyvärr är lika sega som dina att bli av med. Jag tränar tyvärr inte alls lika duktigt som du så det kan ju vara en förklarning till elendet...

  SvaraRadera
 5. Bra jobbat! Alla minuskilon är positiva!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)