tisdag 17 januari 2012

Har ni svårt att kommentera?

Jag har från flera håll förstått att det är problem med att kommentera min blogg. Jag tror att det kan bero på att Blogger de senaste dagarna har uppgraderat sin programvara. Jag som bloggadminisitratör ser flera stora förändringar, även om bloggen tycks vara mer eller mindre oförändrad i sitt utseende. En ska som förändrats och som ni faktiskt också kan se - är att jag kan svara på varje enskild kommentar på en ganska snyggt sätt. Nu hoppas jag att barnsjukdomarna snabbt försvinner, så att alla som vill kan kommentera min blogg igen. Men lite tålamod får vi nog ha. Förra gången de uppdaterade programvaran försvann alla kommentarer ett tag. Först efter flera veckor kom de tillbaka. Såååå... nu hoppas jag att de fixar till kommentarsfältet snabbt som attan.

9 kommentarer:

 1. OJ! Det hjälpte att du röt till om det! För första gången på länge, länge kommer jag åt kommentarsfältet. Jag kan fortfarande inte se kommentarer vid tidigare inlägg hos dig. Men det här var ju ett stort steg framåt. Nu ska vi se om Blogger behagar publicera kommentaren också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp! Jag kan läsa din kommentar. Jippiee! Hoppas att det funkar för fler nu då! *håller alla tummar jag har*

   Radera
 2. Då ska jag genast prova :)
  För jag har tokproblem periodvis med att kommentera på blogsplutt-bloggar.

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Jaaaaaaaaa. Välkommen tillbaka till kommentarsfältet. :-)

   Radera
 4. Jag kan kommentera i alla fall. Kanske har med web-läsare att göra..(??) Men såg att det inte var så mycket kommentarer hos mig idag, sen behöver det ju inte bero på just DET, men... :-)

  SvaraRadera
 5. Jag har faktiskt inte haft några problem, det har fungerat bra...peppar, peppar...

  SvaraRadera
 6. Så ska vi se om det fungerar för oss också. Snyggt med svaren i anslutning till inläggen, undrar varför vi aldrig blir uppgraderade, behöver man göra ngt särskilt??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har bara hänt. Satt själv och undrade varför inte alla fått nya versionen. Kan det bero på vilken profil man valt?

   Radera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)