tisdag 31 januari 2012

Det kom ett paket med posten

Ibland öppnar bloggvärlden nya världar och nya möjligheter. En av mina favoritbloggare, Åsa Nilsonne med bloggen "Två små hundar och en matte", har skickat mig en av sina egna romaner som inspiration. Snacka om att jag blir glad. Detta paket gör min dag och resten av veckan med för den delen! :-)
Det ska bli väldigt spännande att få läsa den (och behagligt, för texten är lagom stor för en som börjar få jobbigt med skärpan). Börjar ikväll!

8 kommentarer:

 1. Va roligt! Åsa Nilsonne tillhör en av mina favoriter då det gäller deckarförfattare och även hennes arbete inom psykiatrin gillar jag. Skrev faktiskt några berömande ord på hennes blogg, men fick inget gensvar....(ler)...hon kanske läste min blogg oc blev riktigt riktigt orolig...ännu en galning kanske hon tänkte vad vet jag!
  Ha en skön läsning och en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Åh ja! Den är bra! Jag läste om den igen för alls inte länge sen. Jag förstår att Åsa tyckte att det var en lämplig bok för dig just nu!
  Själv ligger jag helt däckad av influensan nu när jag hade planerat skicka nåt till dig:-( Men jag ska väl krya på mig nån gång och komma ut i riktiga världen igen....

  SvaraRadera
 3. o så snällt! Hoppas den kan ge dig vad du behöver just nu!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt! Grattis!
  (Och jag är avis på alla era skräddare. Kan du inte skicka hit en sån...?) ;-D

  SvaraRadera
 5. Ja, den boken är bra!

  SvaraRadera
 6. Har missat denna författare, men det kanske kan vara värt att testa!?

  SvaraRadera
 7. Ja det är alltid gott att ha en bok att läsa, jag fixar tristessen med annat så som att tvätta kläder, elda, ja du vet sådana roliga saker... skrattar.

  SvaraRadera
 8. Så snällt! Kanske man skulle läsa en bok av henne.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)