onsdag 4 januari 2012

Skolstart och makens födelsedag

Idag var det dags att studsa upp halv sju igen... Phu. Det var inte utan ansträngning vi kasade oss upp efter att ha haft sovmorgon och sena kvällar i nästan tre veckor. Ungarna var dock förväntningsfulla och jag tror faktiskt att de var lite sugna på att gå till skolan igen. :-) Till och med hunden var glad över att väckarklockorna ringde och att vi gick upp. Det betyder ju tidig morgonpromenad. Så i morse kom han för ovanlighetens skull nedspringande medan vi åt frukost, för att vara säker på att vi inte glömde att ta med honom. Och ingen var tacksammare än jag, för det är så vansinnigt jobbigt att behöva lura ner honom för trappen varje morgon.
Frankfurt den 4 januari 2012 kl 08.00.
Och så fyller maken år idag, men vi firade honom redan igår kväll. Han åkte nämligen tidigt till jobbet i morse och var tyvärr (?) tvungen att köra gokart med några andra chefer på jobbet ikväll... Är det inte märkligt vilka aktiviteter som anses vara viktiga för affärerna och karriären??? Hur som helst fick han produkter från L'Occitane - after shave, deo, duschtvål och after shave balsam. Och han blev för ovanlighetens skull jätteglad. I julklapp fick han en svart vinterrock (som han använt varje dag sedan dess) och en superfin svart sportväska i äkta läder (som han inte använt och troligen aldrig kommer att använda *suck*) och jag kan inte säga att han såg hälften så lycklig ut. Tillbaka till ämnet: L'Occitane är ett franskt märke och de gör helt fantastiska tvålar och schampon. Får ni möjlighet att prova så gör det!

7 kommentarer:

 1. Vi har denna vecka kvar, skolorna börjar den 9:e hos oss. Önskar att det vore idag. Jag blir bara segare och segare - idag kom jag knappt ur sängen.
  Vad fin bild av Frankfurt! Jag tar inte ut kameran idag - skitväder.
  Grattis till födelsedagsbarnet!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. Gratta mannen! Här är det toppen vi har äntligen fått ändan ur vagnen och skaffat ny soffa :). Ett par dagar kvar att fixa saker innan allt brakar löst. Härligt att höra att du är igång med hårdträning, jag hänger gärna med på ett hörn om vi kan pusha varandra. Ska iväg ikväll på indoorwalking. Jag har alltid hemliga uppdrag när jag går iväg ;) (eftersom träning tydligen inte är något som våra gener spontant vill ha). Idag tänkte jag kolla vilken färg på strumpor som verkar vara snabbast. Har sedan tidigare kommit fram till att linnen svettas mer än t-shirt, svarta skor har större bröst och ju senare man kommer till passet desto tidigare går man.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Ha, ha. Du är för rolig du Yllan! Jag ska försöka ringa dig. :-)

  SvaraRadera
 4. Motsvarigheten till keso är Hüttenkäse. Säljs oftast mellan yoghurt och smöravdelningen.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar L'Occitane Verbena tvål. Fantastisk!

  SvaraRadera
 6. Vilket Frankfurtmontage du kommer att kunna göra! Och kul att höra att Buzz faktist mötte den nya dagen med entusiasm! Jag undrar fortfarande ibland hur hans liv såg ut innan han kom till er.
  Traumfiguren kommer säkert, på ett eller annat sätt, om du har bestämt dig.

  SvaraRadera
 7. Ibland är det tufft att vara en hårt arbetande man...;)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)