måndag 16 januari 2012

Okej, jag har sett på tv...

...men inte hela helgen! Jag har jobbat som en slav med att skriva färdigt ett sakkunnigutlåtande också. I morgon kväll kommer en kollega hit till Frankfurt. Vi ska skriva på vår bok ett par dagar. Det ska bli väldigt spännande och roligt.

I morse var det ljust när jag gick med hunden för första gången sedan innan jul. I och för sig är det väldigt fint väder idag (och kallt) men ändå. Så himla skönt när ljuset kommer tillbaka. Det har inte varit så kul att starta sina hundpromenader på oupplysta kullar varje morgon.

2,5 kg har jag lyckats skaka av mig sedan årsskiftet. Känns ju bra. då är det "bara" 12,5 kg kvar - till första delmålet alltså... Hej hopp! Maken har snart blivit av med det dubbla. Men det är bara att inse att jag inte kan tävla mot honom.

13 kommentarer:

 1. Har jag missat något hos dig Kära Vän! En bok, blir det realease party i Sverige eller Tysklad? I vilket fall som helst så kommer PocketHexan och Oumberlige Peter, vi har vanan att mingla ordentligt och driva upp stämningen på det mest "tunga" bokpartyna!
  Va fint ni fick hemma hos Er, men som relationsexpert blir jag lite orolig när jag ser att ni har två Tv-fåtöljer, hur ska du kunna massera din man i hårbotten då! Fotmassage kan du ju ge honom i allafall, då är det ju bara att slänga laggarna över kanten!
  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Ledig idag, så jag hoppas vi "hörs" på något sett!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjao Peter! Jag ska genast gå in och "höras" på din blogg. Apropå boken, kan du läsa mitt svar längre ner. Nog blir det realeaseparty alltid. Men när, var och hur vet jag inte ännu. Ska se till att ni blir bjudna, fastän jag inte tror att boken lockar nämnvärt ;-)

   Radera
 2. Ja, visst är det härligt nu när ljuset är tillbaka lite grann? Längtar till våren (trots att vintern aldrig riktigt infunnit sig)! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite konstigt att man längtar till våren direkt efter "hösten".

   Radera
 3. Det är bättre att ta det lite lugnt med viktnedgången så kommer kilon a inte lika lätt tillbaka.

  Fortsätt kämpa!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättenyfiken - vad är det för bok??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att så många snöar in på innehållet i vår bok... Den handlar om hur man dokumenterar pedagogisk skicklighet inför befordran eller nyanställning. Kul va? ;-)

   Radera
  2. Nja, rolig och rolig...men antagligen väldigt bra!

   Radera
 5. Jätteviktigt! Hur ofta ser man inte att undervisningsmeriter är rent kvantitativa (undervisat 100 tim, på grundutbildningsnivå). Och om detta var 50 st urusla föreläsningar??? Vissa verkar inte bry sig om att lära ngt av sina pedagogiska misstag, hoppas att er bok ändrar på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi stöter på det ofta. Alldeles för ofta. Men man byggde inte Rom på en dag har jag hört... Har jobbat med detta de senaste åtta åren och utvecklingen går så långsamt. Ibland tror jag nästan att det går åt fel håll också.

   Radera
 6. Blir nog ingen kioskvältare, men fyller så klart sin funktion! Lycka till!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)