söndag 29 januari 2012

"S" som i Söndag och Sur

Vaknade på fel sida idag. Det är inte mitt fel. Måste vara makens... Han gick och lade sig närmare klockan fyra på morgonen efter att ha prioriterat tv-spel i sonens rum framför den äktenskapliga sängen. När han kommer in i sovrummet tänder han lampan och lägger in en snus (!) innan han somnar. Ett perfekt sätt att få mitt adrenalin att rusa i ådrorna. På morgonen vaknar han och ska plötsligt gå ut med hunden. Själv. Verkligen vad han brukar göra... Och lika perfekt sätt att upprätthålla min irritation från den tidiga morgonen. Han skulle inte ha frukost (i och för sig som vanligt) och hade inte tid att vänta på mig. Efter ett litet "lätt familjegräl" här på morgonen slutade det med att jag åt frukost ensam, maken tränade på cross-trainern och hunden har fortfarande inte kommit ut. "S" som i Suck och Stön.

8 kommentarer:

 1. låter som det bara kan bli bättre!

  SvaraRadera
 2. Ja det der låter som en perfekt start på dagen, du det er fler som er sura denne dag!! Ja skratta nu för det är så fruktansvärt roligt att veta att jag ska till jobbet alldeles strax!

  SvaraRadera
 3. Sover han med en prilla inne???

  SvaraRadera
 4. Vad har dom för fel?
  Här stoppas det in ett nikotintuggummi innan det ska sovas!? Uäk.

  SvaraRadera
 5. Ja, hur är man funtad när man snusar i sömnen? Jag bara undrar! Inte ens en sockergris som jag ligger och käkar godis i sängen (vilket min man också kan göra...).

  SvaraRadera
 6. Det är så äckligt. Jätteglad att min "gube" har slutat snusa.

  SvaraRadera
 7. Dunnel, det är jag också jätteglad för!

  SvaraRadera
 8. Min söndag var inte mycket roligare. Vi blev väckta av makens mobil vi 8-tiden av en kollega som "ringt fel". Sen var det kört. Alla var trötta och klev upp på fel sida av sängen. Resten av dagen sysselsatte sig alla på sitt håll.
  Familjedag? Wow! Kanske hos andra, men inte hos oss idag.
  Söndagar i Tyskland på vintern är fruktansvärt deprimerande....
  Hoppas att den nya veckan blir bättre, men jag vet redan nu att jag imorgon sitter minst tre timmar i min bil för att min svägerska (som inte har bil) väljer att ha sin tandläkare miltals bort. Är liksom redan nu laddad till ett irriterat humör imorgon. Men tisdagen kanske blir bättre. Kanske.
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  PS. Hur får han tag i snus i Tyskland? Fy, vilken "liebestöter".

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)