tisdag 24 januari 2012

Mysteriet är löst - Det är brösten!

Jag har ju tappat tre kilo på tre veckor nu och jag har inte kunna märka någon skillnad någonstans där jag mäter omkretsen (midja, rumpa, överarm, lår och vad). Men idag fattade jag äntligen var de försvunnit från. När jag satte på mig träningsBH:n. Verkar som om ALLA tre kilo försvunnit från brösten (om man överdriver lite alltså). BH:n veckade sig och gapade oroväckande tom. Alltså, om fettet ändå ska punktförsvinna så är det ju jäkla typiskt att det är brösten som försvinner först. Nog för att jag alltid tyckt att de kunde vara mindre, men ändå. Modet är ju smal midja och stora bröst. Inte tvärt om. Varför ska jag då drabbas av denna omoderna viktnedgång? Men nu vet jag i alla fall... Tur att det inte är hjärnan som drabbats. ;-)

11 kommentarer:

 1. När jag gick upp tio kilo fick jag alldeles ypperliga boobs helt plötsligt. Och sen när jag gick ner tio kilo så försvann de. Igen.

  Det är så orättvist sånt där. Förstår dig precis.

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där. För tre år sen gick jag ner 13 kg rätt snabbt och kunde inte längre fylla bh:n. Viktminskningen går liksom uppifrån och ner (hoppas att det inte börjar vid hjärnan...)

  SvaraRadera
 3. Vit tryffellikör,har man det i kaffet?
  har aldrig hört talas om men lät gott!

  SvaraRadera
 4. Man skulle faktiskt få välja var kilona ska försvinna tycker jag!!

  SvaraRadera
 5. Jo, så där funkar
  viktminskning, tyvärr!Omodernt!

  SvaraRadera
 6. Jo tack, jag känner igen det där. Nu har kilon förvisso tappats från LITE olika ställen på mig, men brösten är ju bara skinnpåsar nu för tiden... :-P

  SvaraRadera
 7. Okej. Jag inser att jag inte är ensam... Tack för alla era uppmuntrande och medkännande kommentarer. Det enda jag kan trösta mig med är att det omöjligt går att ta 15 kg från brösten. För sååå stora är de inte ;-) I slutänden måste fettet alltså försvinna även någon annanstans ifrån.

  Och Ankan, vit tryffellikör i kaffet smakar himmelskt! Hittade likören från ett litet lokalt bränneri här i Tyskland. Påminner i smaken om gräddvaniljmumselimums. Fast ändå inte. God som en chokladpralin i alla fall :-)

  SvaraRadera
 8. Ja, hjärnan verkar du ha kvar i allafall! (ler) Hm...jag får lite funderingar nu, ska verkligen seriösa bloggande 3 barns Pappor kommentera inlägg som handlar om bröst?
  Vilken tur att jag inte är just en seriös 3 barns bloggande Pappa utan just Oumberlige Peter!
  Det problem som du beskriver har vi också i det Olofssonska hemmet.
  Årlig bantning med krympande bröst, stör mig inte alls, älskar min fru precis hur det än är med den saken, men det blir dyrt med alla BH-byten. Och den härliga bakdel som de flesta kvinnor begåvats med ska inte krympa under ens "orostider", hur skulle det då gå med att sitta på vassa stenar och amma barn?
  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 9. Eftersom jag inte ammar längre (...) kan jag gott och väl tänka mig en mindre bakdel också. Jag kan undvika vassa stenar i värsta fall ;-)

  SvaraRadera
 10. Ja man kan ju sitta så man hamnar mellan de vassa stenarna och inte oppå som nu?!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)