måndag 26 augusti 2013

BFF?!

Här ligger Sid och Leo. Närmare och närmare varandra har de flyttat sig de senaste veckorna. Idag efter en lång härlig morgonpromenad i duggregn och blåst kröp de upp och la sig så fint ihop. Det värmer hjärtat. :-) Leo är en helt annan hund än Buzz och Sid. Nyfiken, framåt och kreativ. Han kommer springande när vi ska gå ut och stoppar huvudet i kopplet. Det gjorde inte Buzz (som jag oftast fick hämta under bordet) eller Sid som tack och lov har valt att "gömma" sig i soffan varje gång vi ska ut. Men Leo skiljer sig tyvärr även åt på andra sätt. Till exempel skriker han vid bad och vid påklädning av kläder. Det är jag liksom inte van vid...  Buzz och Sid har varit underdåniga i dessa situationer. Leo, ja han tycks kämpa som om det gäller själva livet. Men det är väl bara att jobba på. Förhoppningsvis kommer det långsamt (eller ännu heller jättesnabbt) bli en förändring åt rätt håll.

PS. Leo är så mycket mer "hund" än mina andra två, på så sätt att han går och lägger sig vid mina fötter när jag sitter och jobbar t ex. Det är jättemysigt och visserligen händer det att Sid gör det någon gång ibland, men Buzz ville hellre sitta i knät... ;-)

3 kommentarer:

 1. Voff på dig.....det är väl inte meningavsluta det här med tekoppar, jag tycker det känns som ett livslångt projekt! (ler)

  Hundvakt hela veckan, Stina har redan lyckats smyga in i gästrummet och bajsa på golvet och tugga sönder en av Fru Olofssons skor....fast vad gör det om det minskar lite grann...skoantalet alltså!
  Ha en fin Måndag.
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk så olika de kan vara, i stort och i smått... Och ofta på helt oväntade sätt...
  Mysigt att se att de börjar hitta varandra så fint.

  SvaraRadera
 3. Åh vad de är fina ihop. Nästan så att jag blir sugen på ytterligare en CC, och gärna en prickig som Leo;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)