lördag 31 augusti 2013

Mingel

Här minglar Leo på bästa Buzz-manér. Spännande med mycket folk och gynnsamma utsikter för tappad mat på 15-åriga dotterns 15-årsparty igår kväll! Sid gick och la sig i sin korg istället. Han tillät folk gå ut och in utan att varna (skälla) för varje ny människa. Antar att uppgiften blev honom övermäktig. ;-) Skönt.
 
Han tar sig verkligen - vår Leo. Orädd, nyfiken och social. Fast fortfarande är han lite klokt försiktig. Han vill helst inte bli upplockad utan att han själv ber om det t ex. Men mingla - det gjorde han mer än gärna!

5 kommentarer:

 1. Det är så roligt att läsa om hur Leo smälter in i er flock. Tänk att vi båda förlorade våra innerligt älskade hundar samma dag och nu har vi vågat ta språnget med varsitt oskrivet blad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk vad lyckligt lottade vi är som haft så fantastiska hundar. Och tänk vad roligt att vi vågat släppa in en ny familjemedlem så snabbt inpå vår förluster av Titanic-dignitet... Jag är glad för oss båda! Jag följer Arols äventyr dag för dag. Leo var ju redan 17-18 veckor när han kom till oss. Han fyllde fem månader här om dagen. Inte lika valpigt söt som Arlo, men fortfarande väldigt mycket valp. :-)

   Radera
 2. Med risk för upprepning; han är så söt med sin goa valptrinda prickiga kropp!! Btw, hade också önskat att Bingo i likhet med Leo skulle springa fram och stoppa huvudet i kopplet inför promenader. Men nej, honom får jag oftast hämta bakom soffan eller under matbordet. Vilket jag iofs vet beror på att han ser mig komma med solskyddskrämen/regntäcket som trots allt supergott godis inte verkar vara en höjdpunkt i hans dagliga liv;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)