torsdag 8 augusti 2013

Vet ni vad?

Connor, Sid och jag var på hundskolan idag. Tillsammans alla tre! Vi besökte ett köpcentrum och låtsasshoppade på leksaksavdelningen, åkte hiss, gick i öppna trappor med gallerförsedda steg (!) och satt på en bänk och vilade och lät alla människor titta på oss ;-) Sid som i sommar har fått bästa socialiseringen genom vår Sverigesemester klarade sig jättebra. Men den som imponerade mest var 4,5 månader gamla Connor. Han gjorde allt han med. Med bravur! Till och med trapporna fixade han med lite tålamod, trots att han ännu inte vågat gå i våra öppna trappor här hemma. Så himla häftigt. :-) Mina hundskolefröknar bara svimmade av Connors blotta uppenbarelse och de blev inte mindre betuttade när han så supercoolt bara hängde på. De trodde han skulle bli 45 cm hög, när de jämförde med andra valpar de sett, fast de har aldrig sett kinesvalpar förut förstås. Om de ändå skulle råka få rätt får vi ju en mindre labrador... He, he.
Vi leker jaga mest hela tiden.
Sid försöker tala om vem det är som bestämmer i huset.

Fjärde dagen började Connor bär svansen högt.

Hej brorsan, ska jag berätta en hemlis?

Rackarns, vi är preciiiis lika långa.
Måste gå en sista promenad innan det blir mörkt, för här blir det numera mörkt vid 22-tiden. Berättar mer en annan dag. Ni får hålla tillgodo med ett par bilder från Sids och Connors "slagsmål".

5 kommentarer:

 1. Man blir glad ända in i själen när man läser dina rader och ser bilderna <3
  Puss på alla nosar!
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 2. Instämmer!
  Intressant att Sid verkar klara "vuxenrollen" utan att bli stressad, jag är nog minst lika imponerad över hans utveckling!

  SvaraRadera
 3. Åh jag blir så glad och det rör i hjärtat! Både av hur duktiga dina pojkar är och att det är en kines valp!! Är 7 år sedan jag hade en kines valp och den kinesen var speciell!!! <3

  SvaraRadera
 4. Hi hi, vad coola de ser ut tillsammans! Bingo hejar på Sid att visa vem som är äldst i huset;-). Medan matte är jätteimpad av Sids utveckling, verkligen uthålligt & bra jobbat!!

  SvaraRadera
 5. åå vad glad jag blir av allt du skriver!
  Fina Sid verkar ha vuxit och mognat psykiskt under denna sommar och den lille ♥ åå han verkar hur charmig och cool som helst!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)