torsdag 22 augusti 2013

Delar fjäder

Leo hittade en fjäder när vi var ute och gick idag på eftermiddagen. Den ville naturligtvis Sid också ha, så det uppstod en dragkamp mellan dem. De höll på i flera minuter innan jag tröttnade och kastade iväg den. Synd på en så kul grej tyckte båda grabbarna.

3 kommentarer:

 1. Här rök hundarna ihop rejält igår för första gången! Låg en sådan där boll på gården som jag stoppar godisbitar i och den skulle de helt plötsligt båda ha! Det kändes inte kul att behöva skilja dem åt, men det var för allvarligt för att de skulle få fortsätta. Hoppas bara att det inte var början till att de ska bråka om samma sak...
  Ibland vore det enklare att ha en hund!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 2. Men vilken taskig matte ni har grabbar....;)

  SvaraRadera
 3. Underbart....underbart....missförstå mig rätt nu....det är just sådana här inlägg som gör bloggandet helt underbart.
  Jag är just nu hundvakt åt Stina och Mandy, sonen och dotterns hundar en Bichon Frise och chiahua, ja, jag vet bägge hundsorterna är felstavade, men jag tänker inte ödsla tid på. Gick ut och rastade bägge odjuren klockan 7 i morse, bara det helt djäkla galet.
  Men jag älskar dessa små knäppa varelser, funderar faktiskt på att skaffa mig en egen hund.
  En hemlis.....min son och sonhustru håller på att starta upp ett hunddagis, har redan frågat om jag kan komma dit och jobba lite ibland......tycker det ser så läckert ut när det kommer 25 hundar i blandad kompott och alla ser så lyckliga och stolta ut.

  Du en annan sak......tror du på mig att du snart kommer få ett paket? (ler)

  Bara jag kan ta lite semester snart så kommer allt att ske. Det är inte bara hundvaktandet som är galet i mitt liv just nu! (ler)
  Stor Kram ifrån din Cyberpolare Peter, mannen, myten, legenden....hm...kanske mest myten om mig själv.

  Jo en annan sak......Stina bar runt en kotte under hela promenaden i morse, hon blev förtjust och tog med sig kotten in....jag har nu döpt kotten till Kerstin!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)