onsdag 5 oktober 2011

Korsvirke

Här är några bilder från vackra fasader som jag såg i helgen. De påminner mig om Skåne (eller om det nu är tvärt om). Fantastiskt hantverk hur som helst. Och väldigt tyskt...

2 kommentarer:

 1. Härligt med korsvirkeshus, för mig symboliserar alltid korsvirkeshus semester/resa annan miljö helt enkelt!
  Det här med kunskap, jag har läst allt jag kommit över i historie/antikt väg sedan jag var i 10-års åldern, började samal gamla almanackor ju äldre desto bättre tyckte jag då!
  Sedan fördjupningskunskap har jag skaffat mig genom möbel och inredningshistorie utbildning via Stockholms Auktionsverk och Bukowskis!
  Hos Stockholms Auktionsverk är jag inte längre välkommen, jag har ifrågasatt alldeles för mycket hos dem, sådant gillas inte av expertisen.
  Var på vippen att sadla om får några år sedan hade lagt ett bud på en antikhandel men så lyckades jag få borrelia och bli sjukskriven i 2 år, tur att jag inte han starta upp då, då hade det gått åt fanders...!
  Men vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Fast jag gillar blandning nytt och antikt bäst sedan en massa konst på väggarna såklart i olika stilar! Trot eller ej, dock ej erotiskt konst, funkar inte i ett "familjehem" (ler)
  Tror du förstått att det jag skriver är lite mer ur "humoristiskt" perspektiv, ska inte gå in på några detaljer!
  Dessutom är ju humor ett verkligt vitt begrepp och vad vi tycker är "kul" är ju så väldigt olika!
  Var rädd om dig och ha en fin vecka, vi "hörs"!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. I Tyskland hittar man väldigt fina hus i små städer. Dina bilder var riktigt fina!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)