fredag 14 oktober 2011

Morgonstund har guld i mund
Två dagar i rad har vi haft fullmåne. Det har varit otroligt vackert att se Frankfurt i starkt månsken. Dessa bilder är dock tagna på mina morgonpromenader igår och idag. Dagen har för övrigt tillbringats tillsammans med mina föräldrar som är på besök. Efter lunchtid körde vi ungarna till tåget. De ska besöka sin gamla skola i Waterloo ikväll då de har massor med festligheter där. Vi har redan fått telefonsamtal om att de blivit upphämtade på tågstationen i Bryssel, så det känns bra. Det är faktiskt första gången ungarna själva åker iväg och har eget ansvar. Dottern ska bo en natt vardera hos två kompisar och sonen ska bo hos sin tyska bästis. På söndag kväll ska vi hämta upp dem på Hauptbahnhof i Frankfurt igen. Nu hoppas jag bara att de får två fantastiska dagar i Waterloo. Inte utan att jag är lite avundsjuk på barnen som får åka tillbaka och hälsa på alla sina vänner. Men jag hoppas att hela familjen kanske kan åka dit i slutet av november i stället.

4 kommentarer:

 1. Ljuvliga morgonstund - här har vi också haft fullmåne och även frost. Det tycker jag är riktigt härligt, frostnupna tidiga mornar.

  (Och det är förskräckligt eländigt att det är en triljard mil mellan oss, annars hade du gärna kunnat hälsa på hos mig, tillsammans med Buzz, när ungarna är och hälsar på sina vänner. Vi är ju ändå "bloggvänner", menar jag. Och jag tror Humlehunden lätt hade kärat ner sig fullständigt i din Buzz.
  Så hade vi kunnat hålla varann lite sällskap, för min "unge" bor hos mormor och morfar under sin praovecka i den stora stora staden. Jättetomt.)

  SvaraRadera
 2. Visst har vi härligt väder här i Tyskland. Frost på nätterna, dimma på mornarna och solsken på dagarna. Idag har de lovat upp till 20 grader...*ler*
  Kul när barnen är självständiga och tar sig iväg på egen hand, fast lite "mulmig" blir man nog i magen.
  Njut av din helg, för det kommer dina barn att göra!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Så tjusigt!
  Hoppas att ungarna har kul i Waterloo och att ni andra också får en trevlig helg.
  Kram Dunnel

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder! Vi har också haft fullmåne. Njut av helgen...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)