onsdag 12 oktober 2011

Nu har det hänt!

Sonen är någon centimeter längre än dottern! De båda har varit lika långa sedan de var typ 2 och 3 år, fastän det skiljer 1,5 år mellan dem. De har sett ut som tvillingar - precis lika långa och blonda. För sonen som är äldst har det periodvis varit en aning irriterande att lillsyrran är lika lång (eller till och med något längre). Men för första gången på 10 år är alltså sonen längre och han är såååå stolt. Sedan augusti har han dessutom fått minst en storlek större fötter. Det här kommer att bli dyrt om han fortsätter på den inslagna vägen...

3 kommentarer:

 1. Äntligen!
  Jättekram!

  SvaraRadera
 2. Japp det vill jag lova...att det blir dyrt alltså, för några år sedan när mina tre barn smatidigt låg i tillväxtfas var jag övertygad om att det fanns någon som hade nyckel hem til oss och stal mat! Grabbarna drog snabbt iväg till två meterssträcket, lika stora och långa ingen kunde ärva av varandra, det var då Moderaterna sänkte min Frus pension och jag fick börja jobba 60 timmars veckor för att vi skulle ha råd att leva.....va fan det är ju kul att arbeta, arbetslinjen var det inte så det hette? (ler)
  Nu ska jag inte slänga skit på Moderaterna, det var sossarna som satte den en gång i tiden redan då omöjlig att leva på, fast det är som jag alltid sagt, bättre rik och vacker än fattig och ful!
  Angående ditt förra inlägg....den som äro utan skuld kastar första stenen!
  Ha en fin kväll!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 3. Tror jag det, att det känns bra för pojken nu då! ;-D

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)