torsdag 27 oktober 2011

Och jag som trodde att hunden slutat jaga hästar

Bull och Bull
... och getter. Tänkte så sent som igår skriva ett par rader om hur duktig Buzz blivit på att INTE jaga hästar och andra djur (utom katter och kaniner då...). Det var verkligen en himla tur att jag inte gjorde det, för idag bevisade han nämligen motsatsen. På vår morgonpromenad passerade vi en hästhage med flera vackra hästar och två supercoola getter. Tänkte att jag skulle ta en bild och klev ut i gräset för att komma lite närmare. Och vad händer??? Jo, hundj-veln kastar sig in in hagen, jagar runt getterna som ser ut att tycka det är ganska kul ändå och fortsätter sedan med hästarna. Hästarna är dock vana vid hundar verkar det som, så de blir mer nyfikna. Men Buzz som gasat runt i hagen i världens fart har lyckats trampa ur halva overallen och är nu intrasslad i hela skiten. Med knapp och begränsad rörelseförmåga kasar han sig mot mig med stora nyfikna hästar efter sig... Jag ser skräckscener i mitt huvud, där han blir sparkad och trampad och... Tillslut är han så nära elstängslet (!) att jag kan kravla mig in under och dra ut honom. Jag är så upprörd, rädd och arg efteråt att hela kroppen skakar. Faktum är att jag fortfarande känner av min adrenalinchock så här en hel timme senare. Och allt detta bara för denna bild... som dessutom blev urusel, kornig och med vita (?) ögon. Suck.

Sedan blev det ett par andra fina bilder, men inte på getter..
Morgonrodnad.
Frankfurt den 27 oktober kl 08.00
Gross Feldtberg på avstånd
Flygstråk över Frankfurt. Så här ser det ut hela tiden.

5 kommentarer:

 1. Hihi, förlåt att jag skrattar, men jag kan se det framför mig...:)
  Förstår ju att du blev uppskärrad, det hade jag oxå blivit...:)
  Igår hade jag en episod med Stig....Badade honom, klippte honom riktigt kort denna gången, och han tittade lite skämmigt på mig...?
  Efter att ha samlat ihop ALLT håret, slänger jag det i en hög längst ner på tomtgränsen till fåglarna ( kanske de vill ha det)....:)
  En timme senare sticker Stig ut för att kissa i det blöta gräset....Kommer tillbaks i dörröppning....Men allt hår på sig, IGEN !!!
  Fast på ett oorganiserat sätt...hihi
  Han hade narturligtvis rullat sig i ...hårhögen...:(

  Tycker getterna såg helmysiga ut...:)
  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 2. Jösses. Hoppas han lär sig någon gång.
  Vår hund jagade också hästar i sin ungdomsdagar, men åkte vid ett tillfälle på en LÄTTARE spark (som tur i oturen) och efter det vill hon inte gärna gå genom hästhagen, ens om jag VILL ha med henne...

  SvaraRadera
 3. Tack för att du offrar liv och lem och psyke för att ordna fina bilder till oss, dina bloggvänner, det tackar vi för! Tyckte getbilden fungerar bra trots de vita ögonen!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: De andra bilderna blev fina det med!

  SvaraRadera
 4. haha förlåt jag måste också skratta!
  Men jag kan också känna ett sug efter att springa efter de där två getterna som stirrar på mig så där ;-))

  SvaraRadera
 5. En till som skrattar - man känner igen sig alldeles för väl, ibland går det bara helt åt fanders...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)