Här kommer en bild på kvällens mat. Man tager vad man
haver i kylskåp och skafferi (plus lite kyckling från affären då).
Simsalabim och det blir en
jättemumsig panna med potatis, morötter, broccoli, oliver, paprika,
chevre, lök och kyckling. Kryddat med salt, peppar, provencalsk örtblandning, olivolja, vitlök och kinesisk soya.
Före: Efter en timme i ugnen på 225 grader :
Mums?!
Det där är en favvis hos mig också. På med lite vad som helst och sen in i ugnen. Sköter sig själv, supertoppen :o)
SvaraRaderaJag har helst kyckling men det funkar med tjocka revben eller fläskfilé också.
Ett tips är att vispa i lite kalvfond också, otroligt gott :o)
Chevre har jag aldrig testat, måste provas nästa gång. Tack för tipset :o)
(en parentes - jag skulle inte gråta om du tog bort den här krångliga bokstavsverifieringen när man kommenterar :o)
Fixat bokstavsverifieringen nu tror jag?!
SvaraRaderaTack för tipsen själv. Jag ska testa kalvfonden och byta ut kycklingen.
PS! Chevre är supersmaskigt. DS