Huvudrätten var torsk, (egengjord) pesto och krämig fisksås med paprika och gräslök.
Till efterrätt blev det vita chokladmoussehjärtan med röd grapefrukt och apelsin.
Vi började laga mat vid halv tio och kl halv ett var vi färdigätna. Snacka om att vara effektiva! Sedan fick jag skynda mig hem för att rasta hunden... som jag är lite orolig för. Han har fått en konstig knöl på ena frambenet som ser lite suspekt ut. Ska ta honom till veterinären ikväll, så får vi se vad han säger. Förhoppningsvis kan han lite engelska, för annars blir det svårt.
Usch. Håller tummarna för dåggen.
SvaraRaderaMaten ser supergod ut! Vad skönt att det ordnade sig för vovven.
SvaraRaderaHej!
SvaraRaderaVar gick du på matlagningskurs i Waterloo? Ny i Brysselområdet och även jag nybliven hemmafru med sysselsättningsbehov. Tack på förhand för svar!!!