torsdag 11 mars 2010

Jag har planterat våren!

Får man inte ha vår utanför husknuten får man ta med sig den in i värmen i stället, tänkte jag. Igår köpte jag fyra primulor för endast 1 Euro styck. Jag knölade ner dem i en korg som jag klätt med aluminiumfolie (i brist på plastfolie) på insidan. Och vips, det känns faktiskt lite vårigare nu när jag känner efter. Ett litet pysseltips för er alla som saknar våren!

4 kommentarer:

 1. 1 € styck? Här kostar de 3,90... NU kan jag börja hålla med om vårkänslor, så söta :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig korg! Fylld med vårkänsla!
  Vad roligt att du hittat min blogg. tack för besöket och de fina kommentarerna tidigare idag! Det värmer! Vilket mysigt inlägg du gjorde om nyckelpigorna (inte just det där med humlevingarna kanske, men det är väl preskriberat vid det här laget *skratt*). När jag var liten fick jag för mig att syrsor skulle kunna vara fina husdjur. Tog in dem och lät dem bo i fönstret där jag byggde olika rum av klossar och annat. Trodde att de trivdes eftersom de stannade kvar i fönstret. De satt väl där och tittade ut och längtade tillbaka till naturen stackarna. Kram, Lina (Minette & Minou)

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt fröer som jag skall förkultivera, men det känns hopplöst att sätta dem nu när det är så mycket snö. Men jag var hos din bror häromdagen, och han skulle börja så nu, och han borde ju veta! En primula på köksbordet har jag i alla fall, och det piggar upp!

  SvaraRadera
 4. Vad seriös du är min kära kusin! Jag köpte mina blommor fördiga jag... Tyckte det var nog så jobbigt att stoppa ner dem i en korg. :-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)